Hvordan gi bedriften en god start

Flere utsalgssteder på nettet tilbyr i dag en rekke forskjellige fraktalternativer. Det vanligste er foreløpig å få den sendt til en pakkebutikk, fordi det er ekstremt fleksibelt å kunne hente bestillingen når det er mulighet for det. Metoden er derfor svært praktisk, og også den lettest kjøpte leveringsløsningen.

Leveringshastigheten kan i noen tilfeller være ekstremt viktig dersom du absolutt må bruke pakken umiddelbart, så det er derfor avgjørende at du studerer forventet leveringstid for den aktuelle varen.

ut døren før pakkeansatte får fri.

Noen få selskaper på nettet gir gratis frakt, men ofte gjelder dette kun hvis du bestiller for et bestemt beløp. Ellers må du bruke den enkleste typen levering, som mange ganger – uansett hvor du er i nærheten av Køge, Ringsted eller Skjern – vil få dem til å levere bestillingen din til et utleveringssted.

Sjekk om internettselskapet er koblet til e-merket

Det er veldig enkelt for oss alle å sammenligne priser (via f.eks. PriceRunner) i ulike nettbutikker og derfor mange internett utsalgssteder har vært nødt til å tvinge salgsprisene på en rekke av sine produkter – for jenter og gutter så vel som for menn og kvinner – kolossalt, og til og med noen ganger lover gratis frakt.

Det kan imidlertid fortsatt være lønnsomt å sjekke flere nettbutikker etter salg før du fullfører handlen, slik at du ikke er i tvil om å få den skarpeste prisen.

Du må imidlertid være så årvåken at dersom en nettbutikk tilbyr produkter til en pris som er ekstremt lett å kjøpe, er det stort sett et rødt flagg om et bedragersk nettselskap. Kortbestillinger er derimot omfattet av en regel som støtter kjøper mot uærlige nettbutikker.

Generelt sett slår vi et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Som et alternativ bør du benytte deg av en løsning som f.eks ViaBill, i den grad du ber om å betale ned kostnadene i fremtiden.

Merk om nettbutikken er medlem av e-merkeordningen

Før noen foretar et kjøp hos en e-handler kan du liksom gå gjennom e-butikkens vilkår og forhold, men det er ikke spesielt morsomt.

Et enklere alternativ kan være å se om nettbutikken er medlem av e-merket, siden det skal være et bilde på at internettselskapet overholder dansk lov, i tillegg til at internett virksomheten blir ofte revurdert av eksperter som forstår regelverket på området. I tillegg vil du ha mulighet til bistand dersom du blir utsatt for utfordringer som følge av kjøpet.

Trustpilot tilbyr en rekke solide alternativer

Trustpilot inneholder uforlignelig pålitelige løsninger for å vurdere flere tidligere forbrukeres vurderinger, og derfor kan det være nyttig at du søker i nettbutikkens vurderinger før du bestiller.

Facebook gir også virkelig gode metoder for å få innsikt i nettbutikkens pålitelighet. I tillegg ser vi til og med forhandlere på nettet hvor du kan sende inn en evaluering av bestillingsprosessen, som også må brukes for å fornemme hvor fornøyde kundene er.

Nettstedet vårt er finansiert av annonseinntekter. Vi har et fast samarbeid med mange nettbutikker når vi markedsfører butikkenes varer, og mottar betaling dersom en av våre brukere gjennomfører et kjøp.

Data om produkter og internettselskaper støttes ofte, men vi påtar oss ikke ansvar for justeringer som er gjort etter at vi sist oppdaterte informasjonen som ble brukt.