Wisting nrk

Wisting – TV-serien på nettet – Viaplay

Se Wisting og alle TV-serier direkte online på Viaplay. Du kan streame populære serier og hele sesonger med mulighet til å last ned til mobil og nettbrett.

Wisting» eneste norske nominerte – NRK

24. jan. 2020 — Første episode av «Wisting», med Sven Nordin i tittelrollen, er nominert til Edgar-prisen for årets beste TV-manus.

Equinor utsetter beslutning for Wisting-prosjektet – NRK

10. nov. 2022 — Wisting-feltet har vært omstridt. Det ligger langt mot nord og er i områder som er sårbare, sier energianalytiker Thina Saltvedt til NRK. – …

Wisting « NRK Filmpolitiet – alt om film, spill og tv … – NRK P3

23. des. 2021 — Sesongen starter lovende med høyt spenningsdriv, typete typer og en kløktig etablering av flere konflikter – både profesjonelle og personlige. « …

Wisting – Strømme online | TV Guide

En mann blir myrdet, og politietterforskeren Wisting kommer på sporet av en seriemorder som har lurt seg unna FBI i 20 år. Samtidig jobber datteren hans med …

En mann blir myrdet, og politietterforskeren Wisting kommer på sporet av en seriemorder som har lurt seg unna FBI i 20 år. Samtidig jobber datteren hans med en artikkel som setter henne i stor fare.

Wisting (TV-serie 2019-) – Serienytt

Drama, Krim – Seriens handling dreier seg rundt William Wisting, … TV 2, NRK, Netflix og Viaplay varter opp med fersk ny krim denne påsken.

Gjenforenes etter NRK-suksessen: – Ikke noe far og sønn …

Wisting, Odin Waage | Gjenforenes etter NRK-suksessen: – Ikke noe far og sønn-kjærlighet her

16. des. 2021 — Odin Waage og Sven Nordin gjenforenes i den nye sesongen av «Wisting», men denne gangen er det lite tegn på familiekjærlighet.

Odin Waage og Sven Nordin gjenforenes i den nye sesongen av «Wisting», men denne gangen er det lite tegn på familiekjærlighet.

Her er historien bak NRK-huset – Børsen.no – Dagbladet

Her er historien bak NRK-huset

27. jan. 2023 — Knut Wisting (81) er i Oslo tingrett for å forsvare seg mot et krav fra NRK for vannskader på oppunder en million kroner.

Knut (81) tegnet skissene selv. Og oldefar var først på Sydpolen.

Keywords: wisting nrk