Vg regjering

Regjeringen – VG

Les nyheter, artikler og se videoer om Regjeringen på VG.

Les nyheter, artikler og se videoer om Regjeringen på VG

Støre-regjeringen – VG

Les nyheter, artikler og se videoer om Støre-regjeringen på VG.

Les nyheter, artikler og se videoer om Støre-regjeringen på VG

Ny VG-måling: Stort flertall vil ha ny regjering

Ny VG-måling: Stort flertall vil ha ny regjering – VG

for 7 døgn siden — Ny VG-måling: Stort flertall vil ha ny regjering. Oppslutningen om Ap og Sp er fortsatt på krisenivå. Et stort flertall av de spurte velger …

Oppslutningen om Ap og Sp er fortsatt på krisenivå. Et stort flertall av de spurte velger borgerlige partier.

Regjeringen – VG

Regjeringen

14. okt. 2021 — Her er alle de nye regjeringsmedlemmene. Snu eller trykk på kortene for å lese detaljer, og bruk nedtrekksmenyene for å sortere.

Dette er statsrådene i Støres regjering

Bryter samtalene med regjeringen: – Fortvilende – VG

Sametinget bryter samtalene med regjeringen om ny opplæringslov: – Fortvilende – VG

for 51 minutter siden — Nå får hans egen regjering hard kritikk fra Sametinget, for ikke å gjøre nok for samisk språkopplæring i den nye opplæringsloven regjeringen …

På samenes nasjonaldag slo statsministeren fast at det var gjort for lite for samisk språkopplæring. Samtidig har Sametinget brutt sine konsultasjoner med Støre-regjeringen om ny opplæringslov.

Sp-Lundteigen ut mot egen regjering – VG

7. jan. 2023 — Sp-kjempe Per Olaf Lundteigen går ut mot egen regjering. – Folk forventer at regjeringen kommer med nye løsninger på strømpriskrisen.

Slutter i regjering – vil heller hjem og bli ordfører – VG

29. jan. 2023 — Statssekretær Johan Vasara (Ap) var kun 27 år da han ble ordfører i Kautokeino. Nå har han fått nok i maktens innerste sirkler, og håper å …

Statssekretær Johan Vasara (Ap) var kun 27 år da han ble ordfører i Kautokeino. Nå har han fått nok i maktens innerste sirkler, og håper å få tilbake sin gamle jobb som ordfører.

Ny regjering i Sverige: Fjernet forbehold mot Nato-baser – VG

Ny regjering i Sverige: Fjernet forbehold mot Nato-baser – VG

8. jan. 2023 — SÄLEN (VG) Den nye svenske borgerlige regjeringen har gått bort fra sosialdemokratenes forbehold, om ikke å ville tillate utenlandske baser …

SÄLEN (VG) Den nye svenske borgerlige regjeringen har gått bort fra sosialdemokratenes forbehold, om ikke å ville tillate utenlandske baser i Sverige, når landet blir medlem i Nato.

Ny regjering i Israel: – Alt kommer til å bli mye verre – VG

29. des. 2022 — Vi vil fremføre dette budskapet til den nye regjeringen i Israel. Flere av nøkkelpersonene i Netanyahus nye regjering er nå offentlig kjent.

Israel har hatt fem valg på fire år. Torsdag annonserer Benjamin Netanyahu det som antas å bli den mest ytterliggående høyreregjeringen i landets historie.

Danmarks statsminister har dannet ny regjering – VG Nå

Danmarks statsminister har dannet ny regjering – VG Nå: Nyhetsdøgnet

Danmarks statsminister Mette Frederiksen annonserer tirsdag kveld at de har dannet en ny rødblå regjeringen. Socialdemokratiet går til samarbeid med …

Danmarks statsminister Mette Frederiksen annonserer tirsdag kveld at de har dannet en ny rødblå regjeringen. Socialdemokratiet går til samarbeid med borgerlige Venstre og Moderaterne. Det melder flere danske medier, inkludert Danmarks Radio.

Keywords: vg regjering