NAV Bergen: Informasjon om Årstad ansatte, åpningstider, Danmarksplass og Bergenhus sosialtjeneste

NAV Årstad er en del av NAV Bergen og betjener innbyggerne i Årstad bydel. Medarbeiderne på NAV Årstad jobber hardt for å hjelpe folk med ulike behov og utfordringer knyttet til arbeid og sosiale tjenester.

En av de ansatte som jobber på NAV Årstad er Marianne Amundsen. Hun er en erfaren veileder som har hjulpet mange mennesker med å finne riktig hjelp og støtte. Marianne er kjent for sitt engasjement og for å være en god lytter.

Åpningstider

NAV Årstad har følgende åpningstider:

  • Mandag: 09:00-15:00
  • Tirsdag: 09:00-15:00
  • Onsdag: 09:00-15:00
  • Torsdag: 09:00-15:00
  • Fredag: 09:00-12:00

Vær oppmerksom på at det kan være avvik i åpningstidene, så det kan være lurt å kontakte NAV Årstad på forhånd hvis du har spesifikke behov eller spørsmål.

NAV Danmarksplass

NAV Danmarksplass er et annet NAV-kontor i Bergen som betjener innbyggerne i området rundt Danmarksplass.

Her finner du også erfarne og dedikerte ansatte som er klare til å hjelpe deg med dine behov. NAV Danmarksplass tilbyr en rekke tjenester innen arbeid, økonomisk støtte og sosiale tjenester.

Bergenhus sosialtjeneste

NAV Bergenhus sosialtjeneste er et viktig tilbud for de som trenger sosialhjelp og støtte i Bergenhus bydel. Her jobber dedikerte medarbeidere som er opptatt av å gi deg den hjelpen du trenger.

Enten du trenger økonomisk støtte, veiledning i arbeidssøking eller hjelp til å søke om ulike sosiale ytelser, er NAV Bergenhus sosialtjeneste et sted hvor du kan få den nødvendige hjelpen.

“Vi er her for å hjelpe deg. Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du trenger hjelp eller har spørsmål,” sier NAV Bergen.

Konklusjon

Enten du bor i Årstad, nær Danmarksplass eller i Bergenhus bydel, er NAV Bergen tilgjengelig for å hjelpe deg med dine behov og utfordringer. Med ansatte som Marianne Amundsen og dedikerte team rundt om i Bergen, er du i trygge hender når du oppsøker NAV. Sjekk åpningstidene, og ikke nøl med å ta kontakt for å motta den nødvendige hjelpen og støtten du trenger.

Ofte stillede spørgsmål

Hva er Nav Årstad ansatte?

Nav Årstad ansatte er de ansatte som jobber på Nav-kontoret i Årstad.

Hva er åpningstidene til Nav Bergen?

Nav Bergen har ulike åpningstider avhengig av hvilken avdeling du ønsker å besøke. Det er best å sjekke deres nettside for mer informasjon.

Hvor ligger Nav Danmarksplass?

Nav Danmarksplass ligger på Danmarksplass i Bergen.

Hva er Nav Årstad?

Nav Årstad er en Nav-kontor som leverer ulike velferdstjenester til innbyggere i Årstad-området.

Hvem er Marianne Amundsen i Bergen?

Marianne Amundsen er en person som jobber for Nav i Bergen. Mer informasjon om henne kan bli funnet på Nav sin nettside.

Hva er Nav Bergenhus sosialtjeneste?

Nav Bergenhus sosialtjeneste er en avdeling under Nav som tilbyr sosiale tjenester til innbyggerne i Bergenhus-området.

Hva er Nav sitt formål?

Nav sitt formål er å gi økonomisk støtte, arbeidsledighetsdagpenger, helsetjenester og andre velferdstjenester til norske borgere.

Hvordan kan jeg kontakte Nav Årstad?

Du kan kontakte Nav Årstad ved å ringe deres telefonnummer eller via deres nettside.

Hva er Nav sin rolle i samfunnet?

Nav har en viktig rolle i samfunnet da de sørger for at innbyggerne mottar nødvendig økonomisk støtte og tilgang til arbeid og helsetjenester.

Hvilke tjenester tilbyr Nav Bergen?

Nav Bergen tilbyr tjenester som arbeidsledighetsdagpenger, økonomisk støtte, hjelp til å finne jobb og sosiale tjenester for innbyggerne i Bergen.

Artiklen NAV Bergen: Informasjon om Årstad ansatte, åpningstider, Danmarksplass og Bergenhus sosialtjeneste har i gennemsnit fået 4.6 stjerner baseret på 23 anmeldelser