Kjøttmeis nrk

Super Natur – 9. episode (Sesong 1) – NRK TV

13. aug. 2013 — Norsk serie. Bli kjent med ulike fugler fra norsk natur. I dag møter vi kjøttmeisen.

– Kjøttmeiser lever lenger på landet enn i byen – NRK Nordland

1. mai 2017 — En kjøttmeis har funnet seg litt nøttesnadder i et tre. … ønsket å finne ut hvordan det går med kjøttmeiser som hekker i by kontra bygd.

Fugler over hele landet rammet av smittsomt virus – NRK

1. nov. 2018 — Ser du kjøttmeis med svulster, bør du ta en pause fra å mate småfuglene. Et sjeldent virus har rammet fuglene.

NRK Super – Super Natur

Bli kjent med ulike fugler fra norsk natur. I dag møter vi kjøttmeisen. … Redaktør NRK Super: Siril Heyerdahl Ansvarlig redaktør: Vibeke Fürst Haugen

Piip-show: Småfrekk kjøttmeis | By NRK | Facebook – Facebook

2. mai 2017 — Kjøttmeis lever lenger på landet enn i byene, viser ny forskning.

NRK on Twitter: “Kjøttmeis lever lenger på landet enn i byene …

Kjøttmeis i farta! · Fuglenes julebuffet · Fugler digger feit mat! · Verdens feteste fuglerestaurant? NRK slår til med Piip-show! · Meisebollemomsing i flokk · Kamp …

kjøttmeis – Moseplassen

NRK Nyheter on Instagram: “Hundretusener av folk har blitt med i «Birds Aren’t Real». Det er en konspirasjonsteori som gjør narr av andre teorier, som QAnon.🐦«Birds Aren’t Real» går ut på at fugler ikke egentlig finnes, men at de er droner satt ut av den amerikanske regjeringa for å spionere på folk.🤖Men én ting skiller denne fra andre konspirasjonsteorier. Grunnleggeren, Peter McIndoe (23), og alle følgerne vet nemlig at det de fronter bare er tull. Men ved å lage sin egen absurde konspirasjonsteori, ønsker de å tulle med alle som sprer feilinformasjon.🐦– Ideen er ment å være så absurd som mulig, men vi sørger for at ingenting vi sier er for realistisk, sier McIndoe til New York Times.🤖De siste åra har begrepet «post-truth» dukka opp. Det handler om at noen kommer med påstander, sjøl om de er bekrefta å være usanne. Fakta er ikke så viktig. Det som er viktig er å ha samme meninger og følelser om ting.📸: Rana Young (NYT)”

4943 Likes, 33 Comments – NRK Nyheter (@nrknyheter) on Instagram: “Hundretusener av folk har blitt med i … springopp Ja dompap og kjøttmeis er jo alt for.

4,943 Likes, 33 Comments – NRK Nyheter (@nrknyheter) on Instagram: “Hundretusener av folk har blitt med i «Birds Aren’t Real». Det er en konspirasjonsteori som gjør narr av andre teorier, som QAnon.🐦«Birds Aren’t Real» går ut på at fugler ikke egentlig finnes, men at de er droner satt ut av den amerikanske regjeringa for å spionere på folk.🤖Men én ting skiller denne fra andre konspirasjonsteorier. Grunnleggeren, Peter McIndoe (23), og alle følgerne vet nemlig at det de fronter bare er tull. Men ved å lage sin egen absurde konspirasjonsteori, ønsker de å tulle med alle som sprer feilinformasjon.🐦– Ideen er ment å være så absurd som mulig, men vi sørger for at ingenting vi sier er for realistisk, sier McIndoe til New York Times.🤖De siste åra har begrepet «post-truth» dukka opp. Det handler om at noen kommer med påstander, sjøl om de er bekrefta å være usanne. Fakta er ikke så viktig. Det som er viktig er å ha samme meninger og følelser om ting.📸: Rana Young (NYT)”

Keywords: kjøttmeis nrk