Finn skjenk

Skjenk til salgs | FINN Torget – FINN.no

Skjenk til salgs | FINN Torget

Du finner 236 annonser i kategorien Skjenk under Møbler og interiør som gis bort på FINN Torget. Søk og sammenlikn pris blant alle typer nye og brukte ting …

Du finner 3861 annonser i kategorien Skjenk under Møbler og interiør til salgs på FINN Torget. Søk og sammenlikn pris blant alle typer nye og brukte ting i hele Norge!

Skjenk og eik til salgs | FINN Torget – FINN.no

Skjenk og eik til salgs | FINN Torget

Materialvalget er gedigent. Metal opphenget gir Elements en annerledes og nærmere svevende look. Fås i hvitlook og lys kirsebær. Jeg har kun 3 deler igjen.

Du finner 619 annonser som inneholder ordet “skjenk og eik” til salgs på FINN Torget. Søk og sammenlikn pris blant alle typer nye og brukte ting i hele Norge!

Skjenk som gis bort – Torget – Finn.no

Skjenk som gis bort | FINN Torget

Du finner 248 annonser i kategorien Skjenk under Møbler og interiør som gis bort på FINN Torget. Søk og sammenlikn pris blant alle typer nye og brukte ting i hele Norge!

Retro skjenk til salgs – Torget – Finn.no

Retro skjenk til salgs | FINN Torget

Du finner 451 annonser som inneholder ordet “retro skjenk” til salgs på FINN Torget. Søk og sammenlikn pris blant alle typer nye og brukte ting i hele Norge!

Sjenk til salgs | FINN Torget

Du finner 5306 annonser som inneholder ordet “sjenk” til salgs på FINN Torget. Søk og sammenlikn pris blant alle typer nye og brukte ting i hele Norge!

Skjenk og skap. | FINN torget – Finn.no

Skjenk og skap. | FINN torget

Eldre skjenk, skap i eik. Alt er hvitmalt. Pris som er nevnt, er totalpris for begge reoler. Selges som sett sammen. Møbler hentes av kjøper. Adr. Danmarksplass 900,- for begge. 450,- per stk Høy skjenk: -Ca.120cm høy, 123cm lang og 46cm dyp. -Har to skap som rommer hele arealet nevnt over. -En hylle og to små skuffer i det ene skapet -To hyller i det andre skapet, som går inn bakom den midterste del – Fungerer som fin reol til stue/gang bokhylle, lintøyskap el.l. Lav skjenk: – 75cm høy, 156cm lang, 50cm dyp -Et skap på hver side med en hylle (se bildet) -Et skap som åpnes nedover. Ingen hyller men åpent rom med to smale skuffer øverst. Lignende hylle- og skuffedel i høy skjenk. Begge skuffer er ca. 8,5cm høy. Bredde og høyde 46cm x50cm. -Passer fint som reol i stue/gang, kan også fungere som f.eks. TV-benk.

Skjenk. Flere størrelser, alle farger – FINN.no

Skjenk. Flere størrelser, alle farger | FINN torget

Alle våre framskap kan leveres som skjenk i ulike mål.- Alle våre skap leveres fabrikkmontert i heltre.- Kan leveres med bare skuffer eller dører.- Kan leveres med glassdører. – Kan leveres på spesialmål.- Kan leveres med furu eller eikeplate- Fabrikkmontert i heltre- Kraftige dempeskinner i skufferTa kontakt for tilbud

Skjenk – Torget – FINN.no

Skjenk | FINN torget

Dette ble beskrevet som tidenes mest markante bolig trend, «East mest West». De globale tanker tid er fremherskende. Elements er et produkt av dette. Inspirert av inntrykk fra det meste av verden. Og med en tilpasset blanding av funksjon , fleksibilitet og rene elegante linjer. Materialvalget er gedigent. Metal opphenget gir Elements en annerledes og nærmere svevende look. Fås i hvitlook og lys kirsebær. Jeg har kun 3 deler igjen. Nesten som bilde 1, men med skapdør i stedet for skuffer. I tillegg en kort del med hylle.Dette har vært i mitt eie siden 2006. De siste 4-5 årene har det ikke vært i bruk.Nytt kostet det som er på tegningen kr 11 780,- + ekstradelen kjøpt til. Eks på sammensetning:En seksjon med ben i hver ende blir 122 cm lang.To seksjon er med ben på midten og i hver ende blir 228 cm lang.En lang og en kort seksjon med ben på midten og i hver ende blir 180 cm lang.To lange og en kort seksjon med midtben og ben på hver ende blir 286 cm lang. Har solgt modulen med skuffer. Har igjen to lange moduler, en med dører og en med hylle. I tillegg har jeg den korte modulen fremdeles.Har også den reolen delen med to hyller. På ordenen er det den lave reolen som står oppe på skjenken. Selges som det står. Må hentes.Kom gjerne med bud.

Veldig fin skjenk, tv benk | FINN torget – FINN.no

Keywords: finn skjenk