Espen graff nrk

Espen Graff – Wikipedia

Espen Graff – Wikipedia

Espen Graff (født 16. september 1969 på Oppdal i Trøndelag) er en norsk journalist, mest kjent for årene i NRK der han blant annet var programleder.

Espen Graff slutter i NRK

18. jun. 2012 — Espen Graff har sagt opp sin stilling i NRK. Han skal videre til ny jobb som kommunikasjonssjef i Norges Skiforbund.

Espen Graff (43) – Journalisten

Kontakt NRK: 23 04 70 00.

Espen Graff vraker NRK – VG

31. jan. 2022 — Ifølge TV 2 har hopplandslaget bedt om at kommunikasjonssjef i Norges skiforbund, Espen Graff, skal fjernes som medieattaché for hopp.

Kilder til Dagbladet: – Derfor er det bråk

19. jun. 2012 — Graff startet NRK-karrieren i Radiosporten fra 1992 til 1995. Han var reporter, vaktsjef og programleder i TV-Sporten fram til 2009.

Halvor Egner Granerud knallhardt ut mot mediesjef Espen Graff

Espen Graff vraker NRK – VG

18. jun. 2012 — (VG Nett) NRK-profilen Espen Graff (42) bytter ut jobben som redaksjonssjef i NRK Sport med en nyopprettet stilling som kommunikasjonssjef i …

(VG Nett) NRK-profilen Espen Graff (42) bytter ut jobben som redaksjonssjef i NRK Sport med en nyopprettet stilling som kommunikasjonssjef i Norges Skiforbund (NSF).

Espen Graff forlater NRK – Kampanje

Kilder til Dagbladet: – Derfor er det bråk

4. feb. 2022 — PÅ PLASS I KINA: Kommunikasjonssjef Espen Graff. … Den tidligere NRK-profilen – han som ledet de store sendingene under mesterskap – ble …

Hopperne vil ikke jobbe med Skiforbundets kommunikasjonssjef, Espen Graff, under OL. Problemene skal ha startet i høst. Nå har det skåret seg med deler av kommunikasjonsavdelingen i forbundet.

Espen Graff slutter i NRK

18. jun. 2012 — SLUTTER I NRK: Espen Graff forlater NRK og går over i en ny stilling i Norges Skiforbund. Her er han med NRKs Anne Rimmen.

Ansatt i ny stilling i Norges Skiforbund.

Halvor Egner Granerud knallhardt ut mot mediesjef Espen Graff | ABC Nyheter

3. feb. 2022 — Graff, som i en årrekke var en profilert NRK-programleder, kommenterer uttalelsen til Granerud slik: – Det er helt umulig å vite hva det …

– Jeg ikke ønsker å ha noe mer med ham å gjøre, sa Granerud på et pressemøte to dager før hopperne skal i aksjon i OL. 

Espen Graff forlater NRK | Kampanje

19. jun. 2012 — Espen Graff (42) bytter ut jobben som redaksjonssjef i NRK Sport med en nyopprettet stilling som kommunikasjonssjef i Norges Skiforbund …

NRK-programlederen blir kommunikasjonssjef.

Keywords: espen graff nrk