Er gmail en microsoft-konto

Denne kontoen skal brukes med Office, og du trenger en

Denne kontoen skal brukes med Office, og du trenger en – Støtte for Microsoft

Foreløpig kan du ikke bruke Google-legitimasjonen din til å logge på Microsoft-kontoen din, men du kan bruke Gmail-adressen som en måte å bevise hvem du er.

Finn ut hvorfor du trenger en Microsoft-konto eller en jobb- eller skolekonto for å bruke Microsoft 365, Office 2016 eller Office 2013.

Koble sammen Google-kontoen og Microsoft-kontoen din

Koble sammen Google-kontoen og Microsoft-kontoen din – Støtte for Microsoft

Du kan legge til en Gmail-konto i Microsoft Outlook og administrere den i Outlook, slik at du kan vise og administrere alle e-postmeldingene på ett sted.

Beskriver hvordan du kan koble Google-kontoen til Microsoft-kontoen din.

Konfigurere Gmail-kontoer – Støtte for Microsoft

Med den nyeste oppdateringen for Outlook for Microsoft 365, er det nå enklere å legge til en Gmail-konto Outlook. Viktig!:

Opplæring: Du kan legge til en Gmail-konto i Microsoft Outlook og administrere den i Outlook, slik at du kan vise og administrere alle e-postmeldingene på ett sted. Se denne videoen på nettet for å lære hvordan du gjør det. 

Legg til en Gmail-konto i Outlook – Støtte for Microsoft

Lær hvordan du importerer Google Gmail til Outlook og Office 365-postboksen. Du kan også importere Gmail-kontakter til Outlook og se Google-kalenderen i …

Importere Gmail til Outlook – Støtte for Microsoft

Bruk Microsoft-kontoen til å logge på Microsoft-tjenester som Windows, Microsoft 365, OneDrive, Skype, Outlook og Xbox Live.

Lær hvordan du importerer Google Gmail til Outlook og Office 365-postboksen. Du kan også importere Gmail-kontakter til Outlook og se Google-kalenderen i Outlook.

Logg deg på instrumentbordet for Microsoft-kontoen din

Slik konfigurerer du en konto: Gå til account.microsoft.com, velg Logg på, og velg deretter Opprett en! Hvis du heller vil opprette en …

Slik oppretter du en ny Microsoft-konto

Slik oppretter du en ny Microsoft-konto – Støtte for Microsoft

Hvis du ikke husker navnet på kontoen din, bruker du disse trinnene til å prøve å få tilgang til Microsoft-kontoen din igjen.

Slik oppretter du en ny Microsoft-konto for å bruke Microsoft-tjenester.

Du har glemt passordet for Microsoft-kontoen din

Du har glemt passordet for Microsoft-kontoen din – Støtte for Microsoft

Når du legger til en Gmail-konto i Outlook, blir du bedt om et brukernavn og passord. Du blir deretter bedt om å velge Tillat for Microsoft Apps & Services.

Hvis du ikke husker navnet på kontoen din, bruker du disse trinnene til å prøve å få tilgang til Microsoft-kontoen din igjen.

Kan ikke legge til en Gmail-konto i Outlook “Kunne ikke logge …

Når du oppretter en Microsoft-konto, kan du bruke en e-postadresse som brukernavn, inkludert adresser fra Outlook.com, Yahoo! eller Gmail.

Kan Jeg Bruge Min Gmail Som Microsoft Konto?

Keywords: er gmail en microsoft-konto