Blålys tv2

Blålys | TV 2 Play

Politimester Kaare Songstad bestemmer seg for å bli med ut på patrulje for å sjekke stemningen blant de ansatte. Betjentene Olav og Frode ønsker ham velkommen …

Blålys: Sesong 3 / Episode 14 | TV 2 Play

Innsatsleder Stig og makker Stian i Øst politidistrikt kjører med blålys når de får melding om en innbruddstyv i Tune kirke i Sarpsborg.

Blålys: Sesong 2 | TV 2 Play

Samspillet mellom operasjonssentralen og patruljene er helt avgjørende da en person melder at han er bevæpnet og ønsker å skade både politiet og seg selv.

Blålys: Sesong 4 | TV 2 Play

En ruset mann råkjører i en stjålet bil utenfor Bergen. Han er livsfarlig for omgivelsene, men innsatsleder Casper har et dilemma; vil en intensiv biljakt bare …

Blålys – TV2.no

TV 2 er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video.

Blålys (2018) – IMDb

Blålys (2018)

Olav, Ole Kristoffer, and Lise in Blålys (2018) … Olav, Ole Kristoffer, and Lise in Blålys (2018). PeopleOlav, Ole Kristoffer, Lise. TitlesBlålys. © Tv2 Sumo.

Olav, Ole Kristoffer, and Lise in Blålys (2018)

TV 2 felt i PFU for «Blålys»-innslag – Medier24

23. jun. 2020 — TV 2 ble tirsdag morgen felt for brudd på god presseskikk ved punkt 4.6, etter et innslag i dokumentarserien «Blålys.

Blålys – Strømme online | TV Guide

I «Blålys» får vi et unikt, usminket og autentisk bilde av politiarbeidet i et av Norges største politidistrikter, som med nedslagsfelt i Hordaland og Sogn …

Blålys sesong 4 – TV 2 Sumo – Serienytt

Premierekalenderen viser sendetidspunkt for serier, filmer og programmer på TV og strømming. Sjekk premieredato for Blålys sesong 4 her!

Keywords: blålys tv2, politiserie tv2